aktuality

web kvalitné farby
1.7.2014
  Od 1.7.2014 sme spustili prípravu novej webovej stránky kvalitnefarby.sk. Zároveň sme otvorili druhú predajňu v Zákamennom.

Časopis DOM BYT
16.6.2008
  Vyšiel nám článok o produktoch Sikkens v časopise "Dom a Byt". Kúpte si číslo 6/08.
Čítaj viac...

Sikkens ST 870
28.9.2007
  Kvôli zaostávajúcim opravným výrobkom náterových filmov, vyrobil Sikkens práve tento výrobok, ktorý sa dodáva pre opravu škrabancov pri montáži a preprave výrobkov. Sikkens ST 870 sa dodáva v základných najpoužívanejších odtieňoch.
Čítaj viac...

Cetol SF 730
28.9.2007
  Ide o úplne nový výrobok určený pre povrchovú ochranu drevených stavieb, záhradného nábytku atď. Cetol SF 730 je špeciálny transparentný olej bez odtieňa s výrazne účinnou UV ochranou, kedy nedochádza po ošetrení k prirodzenému tmavnutiu dreva pôsobením UV žiarenia.
Čítaj viac...

Kodrin WV 472
25.9.2007
  Sikkens prináša novinku v typovej rade Kodrin. Ide o úplne nový výrobok určený pre priznané (V) spoje s lepšími vlastnosťami. Aplikuje sa vytlačovacími pištoľami, ako predtým u výrobku Kodrin WV 471.
Čítaj viac...

Vyskúšajte si farebné odtiene
1.4.2007
  Vyskúšajte si farebné odtiene a stiahnite si simuláciu aplikácie výrobkov SIKKENS na budovy.
Čítaj viac...
flashobr


separator1



separator2
Mgr. Maroš Ťapák
Ľ.Štúra 716/3
02901 Námestovo
Slovakia
IČO: 43 169 769
IČ DPH: SK1076877527
TEL.:

00421 903 483 555
e-mail: info@drevoexpress.sk
website: www.drevoexpress.sk

SERVIS


SPOLUPRÁCA JE ZÁKLADOM ÚSPECHU
servis01

Kladieme veľký dôraz na dialóg s našimi zákazníkmi, preto máme ku každému individuálny prístup.

Poskytnúť Vám len náterový systém s vysokou kvalitou nás neuspokojuje, chceme dosiahnuť prvotriedne výsledky aplikovaného systému ako tím. Dôvera vytvára základy pre úspech vo výrobe a v obchode.


servis SIEŤ ODBORNÝCH PORADCOV

V dnešnej dobe na to, aby bol náterový systém nanesený správne, je potrebná kompetentná odborná konzultácia so skúseným technickým poradcom.

Náš predajný tím Vám s tým rád pomôže. Naši poradcovia Vám komplexne odpovedia na otázky ohľadom výrobkov. Takisto Vám radi pomôžeme s otázkami optimalizácie aplikačných techník alebo povrchovej úpravy priamo u Vás vo výrobe.

INFORMUJEME VÁS O NOVINKÁCH

Realizujeme školenia Sikkens pre profesionálov, ktoré Vás informujú o všetkých udalostiach na trhu a komplexného použitia systému. Naši prednášajúci sú skúsení špecialisti s veľkými praktickými skúsenosťami. Poskytujú Vám praktické aj teoretické informácie z rôznych oblastí náterových systémov, aplikačných techník a informujú o nových normách a štandardoch.

Na podnety našich viacerých zákazníkov realizujeme školenia so špecialistami, ktorí k nám na školenia zavítajú priamo s výrobného koncernu SIKKENS.

servis03
SME PRI VÁS EŠTE BLIŽŠIE

Výrobcom, ktorí majú záujem o systém, prinesieme do výroby na skúšku vzorky náterív, vzorkovníky odtieňov, technické listy ku každému náterivu a dôkladne zaškolíme zamestnancov, ktorí aplikujú náterové systémy.

V našom aplikačnom centre SIKKENS máme špeciálne počítačovo riadené centrum na miešanie všetkých systémov v požadovaných odtieňoch, preto sme k dispozícii našim zákazníkom kedykoľvek. Výrobcom na Slovensku a v Poľsku, ktorí nie sú v našom priamom dosahu, zabezpečujeme dodanie náterového systému už do 24 hodín dopravnou spoločnosťou (v SR) a 36 hodín (v PL).

Pre bližšie informácie nás kontaktujte a my Vám veľmi radi profesionálne poradíme.

So SIKKENS-om je drevo pod stálou ochranou „do konca svojho života“!
counter
Created by NEONUS © 2006